Vi har lösningen för stora och små anläggningsprojekt

Erfaren och utbildad personal i våra maskiner och lastbilar.

Anläggningstransporter

Med vårt breda utbud av anläggningsmaskiner kan vi ta oss an de flesta typer av anläggningsuppdrag.

Oavsett om det handlar om att gräva och anlägga grunder för byggnader, planera och forma trädgårdsprojekt, dräneringar eller schaktning för infrastrukturprojekt, så har vi de rätta verktygen för jobbet. Våra skickliga och erfarna maskinförare är välutbildade och har en gedigen kunskap om hur man hanterar och utnyttjar maskinernas kapacitet på bästa sätt.

Vi är också stolta över att kunna erbjuda en omfattande transporttjänst för grus och schaktmassor med våra anläggningsbilar. Genom att ha specialanpassade fordon kan vi säkerställa en effektiv och säker transport av material till och från era arbetsplatser. Vi vet hur viktigt det är att ha tillgång till rätt material vid rätt tidpunkt för att hålla projektet i gång och vi strävar alltid efter att leverera i tid och med hög kvalitet.

Kontakta oss idag för att diskutera era anläggningsbehov. Vi är redo att ta oss an utmaningen och leverera enastående resultat. Vi ser fram emot att samarbeta med er för att förverkliga era anläggningsprojekt på bästa möjliga sätt.

Ansvarig för vår anläggningsavdelning är David Holmberg.

david.holmberg@lesseboac.se

Läs mer om våra verksamhetsgrenar

Varukorg