Självklara valet av arborist för trädfällning och stubbfräsning

Vi hjälper er med beskärning av träd och häckar

Trädfällning

Vi är specialiserade på att ta ner stora, besvärliga träd och utföra beskärning av träd och häckar. Ingenting är omöjligt för oss.

Vår skogsavdelning köper även in grot och stamved från skogen. Vi kan skota ut material direkt från skogen, eller så kan vi flisa veden vid bilvägen för enkel transport. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att du får en pålitlig och professionell service från oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och att möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller om du vill veta mer om våra produkter och tjänster. Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjligheten att hjälpa dig med din skogsråvara.

Vårt team består av utbildade arborister som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera alla typer av träd.

Vi tar ner träden på ett säkert och effektivt sätt, och vi arbetar alltid med största möjliga hänsyn till omgivningen. Vi använder moderna tekniker och verktyg för att garantera att arbetet utförs på ett tryggt och professionellt sätt.

Vi erbjuder även stubbfräsning för att säkerställa att det inte finns några rester kvar efter att ett träd har tagits ner. Dessutom kan vi hjälpa dig att återplantera nya träd om så önskas.

Vi vet att varje kund är unik och vi anpassar vårt arbete för att uppfylla deras specifika behov och önskemål. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativ och professionell service till rimliga priser. Vi är alltid redo att hjälpa till med dina trädbehov. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster.

Kontakta oss på martin.gustavsson@lesseboac.se eller 072-5744980.

Läs mer om våra verksamhetsgrenar

Varukorg